Üsküp’te şehitlere saygı, teröre lanet yürüyüşü

Eyüp SALİH – ÜSKÜP, () - Makedonya’nın başkenti Üsküp’te bir grup Türk genci Türkiye’de şehit düşenler için ‘saygı ve teröre lanet’ yürüyüşü düzenledi. Üsküp Türk çarşısında toplanan Türk...

11 Eylül 2015 Cuma 23:01
Üsküp’te şehitlere saygı, teröre lanet yürüyüşü






Eyüp SALİH – ÜSKÜP, () - Makedonya’nın başkenti Üsküp’te bir grup Türk genci Türkiye’de şehit düşenler için ‘saygı ve teröre lanet’ yürüyüşü düzenledi.

Üsküp Türk çarşısında toplanan Türk Ülküsü Kültür Derneği üyeleri Türk bayraklarıyla slogan atarak Türkiye Cumhuriyeti Üsküp Konsolosluğu’na yürüdü.

Dernek başkanı Daver Nurettin, Türkiye’de şehit düşenler için saygı ve teröre lanet yürüyüşü düzenlediklerini söyledi. Şehit ailelerine ve Türk Milletine baş sağlı dileyen Daver Nurettin “şehitler ölmez vatan bölünmez” sloganıyla yürüyüşe katıldı.

Yol boyunca slogan atarak T.C. Üsküp Büyükelçiliği önüne gelen grup ilk önce şehitler için saygı duruşunda bulundular.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.