Beşar Esad, yeni yıla Şam sokaklarırda girdi

Suriye'de terör örgütlerinin katliamları sürerken Beşar Esad yeni yıl dolayısıyla Şam sokaklarında görev yapan güvenlik güçlerini ziyaret etti.

02 Ocak 2015 Cuma 01:54
Beşar Esad, yeni yıla Şam sokaklarırda girdi






Beşar Esad, yeni yıla Şam sokaklarırda girdi


Suriye'de terör örgütlerinin katliamları sürerken Beşar Esad yeni yıl dolayısıyla Şam sokaklarında görev yapan güvenlik güçlerini ziyaret etti. Elektriklerin kesik olduğu görüntülerde Esad, askerlere hitaben konuşma yaparken sık sık silah seslerinin gelmesi dikkat çekti.
Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'ın yer yer çatışmaların sürdüğü Şam çevresinde yeni yılın ilk saatlerine kadar gezisini sürdürdüğü bildirildi. Çevresinde gazeteciler ve az sayıda korumasıyla askeri birlikleri ziyaret eden Esad, görüntünün bir bölümünde kendisine ikram edilen çayı içerken nöbet tutan askerlerle sohbet ediyor.

KUVEYT VE BAE ELÇİLİKLERİNİ YENİDEN AÇIYOR

Bu arada körfez ülkelerinden Kuveyt'in Suriye'de elçiliklerini yeniden açmaya hazırlandığı ortaya çıktı. Suudi Arabistan'ı ikna eden Kuveyt hükümeti Beşar Esad'la ilişkileri normalleştirmeye çalıştığı açıklandı. Türkiye ile birlikte Şam yönetimine karşı sert tavır alan Birleşik Arap Emirliği'nin de aynı yolu izlediği diplomatik kulislerde konuşuluyor.
Son Güncelleme: 02.01.2015 01:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.