Kızlar çıldırdı, paylaşılmayan erkek için köprüden atladılar

Aynı erkeği aralarında paylaşamayan iki genç kız hayatlarını hiçe sayan bir yöntemle genç adamı aşk sınavına tabi tuttular.

20 Mart 2015 Cuma 04:45
Kızlar çıldırdı, paylaşılmayan erkek için köprüden atladılar






Kızlar çıldırdı, paylaşılmayan erkek için köprüden atladılar

Aynı erkeği aralarında paylaşamayan iki genç kız hayatlarını hiçe sayan bir yöntemle genç adamı aşk sınavına tabi tuttular. Köprüden nehre atlayan genç kızlar "Hangimizi seviyorsan onu kurtar" diyerek kendilerini suyun akışına bıraktı.


Çin'de sevdikleri erkeği paylaşamayan iki kız, köprüden nehre atlayıp genç adamın hangisini sevdiğine karar verip onu kurtarmasını bekledi.

Çin'de yaşanan akılalmaz olayda, eski sevgilisi ile yeni sevgilisinin dırdırından sıkılan adam, iki kızı yüzleştirmeye karar verdi. 21 yaşındaki Wu Hsia, eski sevgilisi Jun Tang ile yeni sevgilisi Rong Tsao'yu bir araya getirdi.

İŞLER ÇIĞIRINDAN ÇIKTI

Jun'dan ayrılan Wu, Rong ile yeni bir ilişkiye başlamıştı ancak Jun sürekli olarak eski sevgilisini yeniden kazanmaya çalıştı.

Wu, "İki tarafın dırdırından çok sıkılmıştım. Rong, Jun'dan şikayet ediyordu; Jun, Rong'dan ve ben artık buna dayanamıyordum" diye konuştu. Sonunda 3 kişi Ningbo şehrinde bir köprüde buluştu ancak olaylar düzelmek yerine kötüye gitti. Kızlar tartışmaya başladı. Wu'nun eski sevgilisi Jun, yeni sevgili tarafından yapılan bir yorumdan incinde ve nehre atlayarak eski sevgilisinden kendisini kurtarmasını istedi. Yeni sevgili Rong, Wu'nun eski sevgilisini kurtarmak için suya atlamasından korkunca o da suya atladı ve o da yardım istemeye başladı.

ERKEK TERCİHİNİ YAPTI

Wu, suya atlayıp yeni sevgilisi Rong'u kurtararak meseleyi bir sonuca ulaştırdı. Sırılsıklam ıslanan ve yaralanan kızı hastaneye götüren Wu, erkek kardeşini arayıp nehre gidip eski sevgilisini kurtarmasını söyledi. İtfaiye birimleri ile olay yerine gelen Wu'nun kardeşi eski sevgilinin kurtarılmasını sağladı. Kurtarma görevlisi, genç kızın önemli bir yaralanma yaşamadığını söyledi.
Son Güncelleme: 20.03.2015 04:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.