Moskova merkezde otobüs durağında patlama, yaralılar var

Moskova'nın merkezinde bir otobüs durağında patlama meydana geldi. En az 5 kişinin yaralandığı patlmaya dair Moskova Savcılığı'ndan RIA Novosti'ye yapılan açıklamada, "İlk bilgilere göre otobüs durağında bekleyen kalabalığa patlayıcı atıldı. 3 kişi yaralandı" denildi.

08 Aralık 2015 Salı 09:57
Moskova merkezde otobüs durağında patlama, yaralılar var






Moskova Emniyet Müdürlüğü Sözcüsü Andrey Galiakberov, "Moskova polisi, Pokrovka sokağında bulunan otobüs durağında patlamanın nedenlerini araştırıyor. Olay yerinde soruşturma ekibi çalışıyor" açıklamasında bulundu.

Patlamada 2 kadın ve 1 erkeğin yaralandığı açıklandı. Yaralı kadınlar hastaneye kaldırılırken, diğer kişi olay yerinde sağlık ekipleri müdahale etti. Ardından ise yaralı sayısı 5 olarak düzeltildi.

El yapımı olduğu tahmin edilen patlayıcının, durağın önünden geçen bir arabadan atıldığı tahmin ediliyor. Patlayıcının 50 gr TNT gücünde olduğu ifade edildi.
Moskova'da otobüs durağında meydana gelen patlama, 'kamu düzenini bozan davranış' olarak nitelendirilirken, polis, olayla ilgili 'kamu düzenini bozan davranış' maddesine dayanarak soruşturma başlattı.
Moskova Emniyet Müdürlüğü Sözcüsü Galiakberov, zanlıların yakalanması için gereken tüm tedbirlerin alındığını söyledi.


Son Güncelleme: 08.12.2015 09:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.