Polis bu defa köpeği tutukladı

Alman polisinin uyuşturucu çetelerine yönelik operasyonunda komik anlar yaşandı.

26 Ocak 2016 Salı 01:26
Polis bu defa köpeği tutukladı






Almanya’nın Köln kentinde bu sabah uyuşturucu çetelerine yönelik geniş çaplı bir operasyon gerçekleştirildi.

Kölnberg semtinde Roman kökenli olduğu kaydedilen uyuşturucu çetesine yönelik operasyona 400 polis katıldı. 49 ayrı evde arama yapan polis 14 kişiyi gözaltına aldı.

KÖPEK DE TUTUKLANDI


Bild'de yer alan habere göre; uyuşturucu olduğundan şüphelenilen büfe, operasyon kapsamında aranmak istendi. Kapı önünde bekleyen köpeğin saldırmasından endişe duyan polis, köpeği uyuşturucu iğne ile uyuttuktan sonra arama yapabildi.

Polisin uyutulan köpeği de olay yerinden bir araca koyarak uzaklaştırmasını Almanya'nın önde gelen medya kuruluşlarından Bild gazetesi “Köpek de tutuklandı” diye duyurdu. 

Söz konusu çetenin Köln’ün Meschenich semtinde yoğun olarak eroin ve kokain pazarlaması yaptığı kaydedildi.

Bir çok evi sadece uyuşturucu pazarlaması için kiralandığı belirtilen çetenin uyuşturucu satışından milyonlarca avro gelir elde ettiği öğrenildi.

     
YAŞAR KAÇMAZ
     ALMANYA

Son Güncelleme: 26.01.2016 01:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.