Emekliler Bayram'dan önce maaşlarını alacak

SGK, tüm emeklileri kapsayan ödeme planını duyurdu. Bu konuda SGK'dan yapılan yazılı açıklamada, emekli aylıklarının alınabileceği tarihler de verildi.

05 Eylül 2015 Cumartesi 10:08
Emekliler Bayram'dan önce maaşlarını alacak






Emekliler Bayram'dan önce maaşlarını alacak

Kurban Bayramı öncesi emeklilerin maaşlarını alabilmelerine yönelik çalışma tamamlandı. SGK, tüm emeklileri kapsayan ödeme planını duyurdu. Bu konuda SGK'dan yapılan yazılı açıklamada, emekli aylıklarının alınabileceği tarihler de verildi. SGK'dan yapılan acıklamaya göre 4/A SSK emeklilerine her ayın 17-26'sında, 4/B Bağ-Kur emeklilerine her ayın 25-28'inde ve 4/C Emekli Sandığı emeklilerine ise her ayın 1-5'i arasında ödendiği hatırlatılarak Kurban Bayramı için yapılan düzenleme hakkında bilgi verildi.

SGK SON NUMARASINA GÖRE ÖDEME YAPILACAK

SGK Açıklamasında, Kurban Bayramı'nın 24-27 Eylül tarihlerine rastlaması nedeniyle SSK işçi ve tarım emeklisi, Bağ-Kur esnaf ve tarım emeklisi ile Emekli Sandığı emeklisinin aylıklarının verildiği tarihlerde değişiklik yapıldığı kaydedildi.

Buna göre, SSK işçi ve tarim emeklisinin aylıkları, tahsis numarasının son rakamı 9 olanlara 17 Eylül'de, 5 ve 7 olanlara 18 Eylül'de, 3, 4 ve 1 olanlara 21 Eylül'de, 2 ve 8 olanlara 22 Eylül'de, 0 ve 6 olanlara da 23 Eylül'de ödenecek.

4/B Bağ-Kur esnaf ve tarım emeklisinin aylıkları 22 Eylül'de, 4/C Emekli Sandığı emeklisinin aylıkları ödeme günü 1, 2 ve 3 Ekim'de olanlar 21 Eylül'de, 4 ve 5 Ekim'de olanlar ise 22 Eylül'de maaşlarını alacak
Son Güncelleme: 05.09.2015 10:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.