Renault’ta Kriz Büyüdü

Renault’ta toplu sözleşme krizi iş bırakma eylemiyle sonuçlandı.

15 Mayıs 2015 Cuma 19:12
Renault’ta Kriz Büyüdü






 

         Renault’ta Kriz Büyüdü

   Renault’ta toplu sözleşme krizi iş bırakma eylemiyle sonuçlandı. Dün gece başlayan eylem bugünkü vardiyalarda da tam katılımla hayata geçirildi. Fabrika bahçesinde bekleyen işçiler saat 14.00’da fabrika yönetimi tarafından yapılacağı belirtilen açıklama da gelmeyince hayal kırıklığına uğradı. Ancak saat 16.30 sıralarında işçilerden Erhan İmralı fabrika yönetimi tarafından görüşmeye çağrıldıklarını duyurdu.

    AKŞAM SAATLERİNDE EK PROTOKOL GÖRÜŞMESİ

   Radikal’in haberine göre işçilere seslenen İmralı, yönetimin ek protokol imzalamak üzere kendilerini görüşmeye çağırdığını belirterek 6 kişi olarak içeri girip görüşeceklerini duyurdu. İmralı görüşmenin sonuçlarını çıkışta açıklamayacaklarını kaydetti. Bu arada işçilerin yarın fabrika bahçesine çadır kuracağın da gelen bilgiler arasında.

     FABRİKADAN EYLEM PLANI

    Oyak Renault sözcüsü fabrikada çalışanların yaptığı eylem ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Sözcü, “15 Mayıs saat 00:00 itibariyle önceden öngörülmeyen bir duruş yaşıyoruz” diye konuştu.

Son Güncelleme: 15.05.2015 19:14
Anahtar Kelimeler:
KrizRenaultToplu Sözleşme
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.