Davutoğlu'ndan Devlet Bahçeli'ye teşekkür; 11 gözaltı var

Başbakan Davutoğlu yaptığı açıklamada Ankara'daki saldırının arkasında PKK'nın olduğuna yönelik ciddi bulgular olduğunu söyledi. Davutoğlu gözaltı sayısının da 11 olduğunu açıkladı.

15 Mart 2016 Salı 01:00
Davutoğlu'ndan Devlet Bahçeli'ye teşekkür; 11 gözaltı var






Davutoğlu'ndan Devlet Bahçeli'ye teşekkür; 11 gözaltı var

Başbakan Davutoğlu yaptığı açıklamada Ankara'daki saldırının arkasında PKK'nın olduğuna yönelik ciddi bulgular olduğunu söyledi. Davutoğlu gözaltı sayısının da 11 olduğunu açıkladı.

Başbakan Davutoğlu'nun konuşmasından önemli başlıklar;

Dün ve bugün yapılan çalışmalar neticesinde, bu hain saldırının kaynağı açık bir şekilde tespit edilmiştir. Şu anda DNA çalışmaları sürüyor. En kısa sürede çok net bir şekilde fail ve arkasındaki güçler ortaya konulacak, tespit edilecektir. Bu tablo içinde hala terörü masum göstermeyenlere çalışanları milletimize havale ediyorum. Toplumun her kesiminden teröre karşı yekvücut olduğumuzu gösteren açıklamaların gelmiş olması önemlidir.

11 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA

Şu ana kadar 11 gözaltı yapıldı. Hala üzerinde çalıştığımız ve ortaya çıkarılması gereken cinayet şebekesi var. Bu terör saldırılarının hedefi bütün milletimizdir. Terör saldırılarını gerçekleştirenler ise dünyanın en barbar, en alçak, hain odaklarıdır. Evine gitmek için otobüs durağında bekleyen ya da seyir halinde otobüs içinde sevdiklerine kavuşmak için yola çıkan insanlara karşı böyle bir saldırı gerçekleştirenler, insan olamazlar. Barbarlığın en alçakçasını yapmışlardır. Bu barbarca ve milletimizi hedef alan saldırılar, kesinlikle amacına ulaşmayacaktır.

'TEREDDÜT ETMEYECEĞİZ'

Hiç kaygılanmayın, hainler ve alçaklar ne kadar barbarca saldırılar yaparlarsa yapsınlar, onun karşısında en güçlü iradeyle duracak bir devletimiz, milletiniz, ülkeniz var. Bu ülkenin bekası gelecek nesillerin başı dik ve özgür bir ülkede korkusuzca yaşayabilmeleri için atılması gereken adımlar ne olursa olsun atmakta bir an dahi tereddüt etmeyeceğiz.

BAHÇELİ'YE TEŞEKKÜR

Dayanışma için ziyaretime gelen Sayın Bahçeli'ye teşekkürü bir borç biliyorum.

'TALİMATIMIZ YENİLENDİ'

Dün ilgili güvenlik birimlerimizle, Genelkurmay Başkanımızla, diğer güvenlik birimlerimizle yaptığımız toplantıda da açık bir şekilde talimatımız yenilenmiştir. Türkiye'nin her bir karış toprağı, her ilçesi, her şehri, her dağı, her ovası temizleninceye kadar ve bu alçak odaklara hadleri ve dersleri bildirilinceye kadar bu mücadele sürecektir


Son Güncelleme: 15.03.2016 01:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
isa 2016-03-15 01:33:55

gözaltılar için bombanın patlamasını mı beklediniz ? ülkede istihbarat nerde ? anlamıyorum bomba patladı biri mite telefon açsın ? diye capsler çıktı o kadar fidan öldü bir fidan gitmedi :(