Diyarbakır'da İngiliz ve Sırp ajanlar yakalandı

Polisin bir süredir peşinde olduğu İngiliz ve Sırp ajanlar Diyarbakır polisi tarafından gözaltına alındı.

02 Şubat 2016 Salı 17:13
Diyarbakır'da İngiliz ve Sırp ajanlar yakalandı








Diyarbakır'da İngiliz ve Sırp ajanlar yakalandı

Polisin bir süredir peşinde olduğu  İngiliz ve Sırp ajanlar Diyarbakır polisi tarafından gözaltına alındı.

Güvenlik güçleri tarafından yapılan operasyonda Sur'da Sırp ve İngiliz kökenli iki ajan kıskıvrak yakalandı. Ajanların gözaltına alınma anları ise bölgede bulunan gazeteciler tarafından kaydedildi.

ÇOK SAYIDA AJAN BULUNUYOR
Güvenlik güçlerinin Diyarbakır'ın Sur ilçesinde başlattığı büyük süpürme operasyonu tüm hızıyla sürüyor. Operasyonlar ile ilgili açıklamalarda bulunan güvenlik güçleri bölgede çok sayıda yabancı uyruklu ajan bulunduğunu ve bölgeyi karıştırmak için büyük çaba harcadığını söyledi.

PKK'YA YAKIN GAZETECİLER KURTARMAYA ÇALIŞTI
Yabancı ülkelerin ajanlarını takibe alan güvenlik güçleri dün Diyarbakır'da kendine gazeteci süsü vermiş iki yabancıyı gözaltına aldı. Ajanların yakalanma anında ise yakınlarında bulunan ve PKK terör örgütüne yakınlığı ile bilinen gazetecilerin ajanları kurtarmaya çalıştığı görüldü. (Kaynak Haber 7)
Son Güncelleme: 02.02.2016 17:15
Anahtar Kelimeler:
Sırp AjanIngiliz Ajan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.