Kozan'da kardeş okuldan köy okuluna ziyaret

17 Ekim 2012 Çarşamba 14:51
Kozan'da kardeş okuldan köy okuluna ziyaret






ADANA (CİHAN)- Adana'nın Kozan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce geçen yıllarda uygulamaya konulan 'Kardeş Okul Projesi' kapsamında Lütfiye Ali Şadi Çelik İlköğretim Okulu, ilçenin en uzak köyü olan Işıkkaya İlköğretim Okulu'nu ziyaret ederek çeşitli yardımlarda bulundu.

Kozan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Olkan Dağlı, Milli Eğitim Müdürlüğü olarak böyle projeleri her zaman desteklediklerini belirterek, Özveri ile ücra bir köyde görev yapan öğretmenimize de teşekkür ediyorum. dedi.

Kozan Lütfiye Ali Şadi Çelik İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Avcı yaptığı açıklamada, Kardeş Köy Okulu Projesi kapsamında, ilçenin en uzak köyü olan Işıkkaya Köyü İlköğretim Okulu'nu kardeş okul olarak seçtik. Bu okulun tüm öğrencilerini giydirmeyi ve her türlü ihtiyaçlarını karşılamayı bir borç bildik. ifadesini kullandı.

Işıkkaya İlköğretim Okulu Öğretmeni Meral Atalay da şunları söyledi: Toroslar'ın zirvesinde uzak bir köyde çalışmaktan gurur duyuyorum. Türk bayrağının dalgalandığı her yerde görev yapmaya hazırım. Böyle ücra bir köye gelip öğrencilerime yardımlarda bulunduğu için ben ve öğrencilerim çok mutlu olduk. Çok teşekkür ediyoruz.

Yardım için gelen öğrenciler de çok güzel bir okula geldiklerini belirterek, Keşke herkes bizler gibi düşünüp de ücra köşelerdeki köy okulunda okuyan öğrencilere yardımlarda bulunsa dedi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.