Şenlikoğlu: Müslüman olmak, Allah'a teslim olmak demektir

04 Aralık 2012 Salı 10:34
Şenlikoğlu: Müslüman olmak, Allah'a teslim olmak demektir






ARTVİN (CİHAN)- Artvin'in Hopa ilçesi Kemalpaşa beldesinde Yeryüzü Kültür Derneği tarafından Aile İçi İletişim konulu konferans düzenlendi.

Kemalpaşa Belediyesi Konferans Salonu'ndaki konferansa Araştırmacı Yazar Emine Şenlikoğlu, konuşmacı olarak katıldı. Şenlikoğlu, konuşmasında, Müslüman olmak demek inancını yaşamak demektir. Allah'a teslim olmak demektir. dedi. Ailelerin çocuklarına sahip çıkmalarını onları inançlı insanlar olarak yetiştirilmesi gerektiğini vurgulayan Şenlikoğlu, Anne ve babalara seslenmek istiyorum, çocuklarınıza iyi davranın onlarla bir büyük gibi konuşun arkadaş olun. Asla onların yanında kavga küfür hakaret içeren davranışlarda bulunmayın. Onlar bizlerin geleceğidir. Onlara sahip çıkarak onları en güzel bir şekilde eğiterek okutunuz. Bu gün kucaklarinizdakı ve yanlarınızdaki çocuklarınızın bir gün buralarda başbakan, bakan milletvekili olabileceklerini düşünün. Karı koca ilişkilerine dikkat edin. Eşler birbirlerine karşı sevgili ve saygılı olsun. ifadelerini kullandı.

Yoğun bir katılımın görüldüğü konferansta konuşan Yeryüzü Kültür Derneği Başkanı Şükran Yılmaz yaptığı açılış konuşmasında, bu tür programları düzenlemeye devam edeceklerini söyledi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.