TSK'dan Yüksekova için flaş açıklama: 16 terörist öldürüldü

Terör örgütüne yönelik operasyonların başladığı Yüksekova'da gece yarısından itibaren şiddetli çatışmalar yaşanıyor. TSK çatışmalarda 16 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

15 Mart 2016 Salı 14:07
TSK'dan Yüksekova için flaş açıklama: 16 terörist öldürüldü






Yüksekova'da son durum, TSK'dan Yüksekova için flaş açıklama: 16 terörist öldürüldü

Genelkurmay Başkanlığı, Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde gerçekleştirilen operasyonda dün 1 PKK'lı teröristin teslim olduğunu bildirirken, operasyonda toplam etkisiz hale getirilen terörist sayısını 16 olarak açıkladı.

Genelkurmay'ın açıklamasında ayrıca Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde devam eden operasyonda 1 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi. Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesindeki 'Önemli Yurtiçi Olaylar' bölümünde yer alan 14 Mart gününe ait bilgiler şöyle:

* Mardin / Nusaybin’de devam eden operasyonda; bir bölücü terör örgütü mensubu terörist etkisiz hale getirilmiş (Operasyonda, toplam etkisiz hale getirilen terörist sayısı üçtür.) bir tabanca, iki av tüfeği ele geçirilmiş, yedi el yapımı patlayıcı imha edilmiştir. (Operasyonda, toplam imha edilen el yapımı patlayıcı sayısı sekizdir.)

* Hakkâri / Yüksekova’da icra edilen operasyonda; bir bölücü terör örgütü mensubu terörist teslim olmuştur. (Operasyonda, toplam etkisiz hale getirilen terörist sayısı 16’dır.)

* Irak / kuzeyi, Kandil barınma alanındaki hedeflere yönelik olarak icra edilen hava harekâtında; 45 bölücü terör örgütü mensubu terörist etkisiz hale getirilmiş, bir silah deposu ve iki adet Katyuşa silahı imha edilmiştir.
Son Güncelleme: 15.03.2016 14:10
Anahtar Kelimeler:
Genelkurmay Başkanlığı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
aslı 2016-03-16 00:28:58

ne zaman operasyon yapmadı ki :( tsk yüksekovada güzelim memleketleri ne hale getirdiniz :( devlet bir yandan pkk bir yandan olan ise masum insanlara oluyor allah orda yaşana her keze sabır versin :(