Ümit Özdağ, AKP derhal MHP'deki ellerini çekmeli

MHP Genel Başkan Adayı Ümit Özdağ, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın MHP'yi kurultay sürecine taşıyan mahkeme kararıyla ilgili sözlerinden dolayı sert bir şekilde eleştirdi.

16 Nisan 2016 Cumartesi 00:25
Ümit Özdağ, AKP derhal MHP'deki ellerini çekmeli






Ümit Özdağ, AKP derhal MHP'deki ellerini çekmeli


Milliyetçi Hareket Partisi'nde Kurultay sürecine yeşil ışık yakan mahkeme kararının  demokrasiye aykırı olduğunu söyleyen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'a ilk tepki MHP Genel Başkan adayı Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ'dan geldi. Ümit Özdağ yaptığı açıklamada Bozdağ için 'Adalet değil Adaletsizlik Bakanı' dedi. Özdağ açıklamasında şu görüşlere yer verdi.
Adalet Bakanı Bekir Bozda'ın siyasi partilerin mahkemeler ile ilişkisi konusundaki açıklaması AKP'nin MHP'deki bir değişimden nasıl korktuğunu göstermektedir.

AKP MHP'DEN ELİNİ ÇEKMELİ

Adalet değil Adaletsizlik Bakanı olan Bozdağ bu açıklaması ile bağımsız yargının son parçalarına dahi tahammül edemediğini göstermiştir.AKP ne kadar korksa da,  engellemek için ne kadar çalışsa da MHP'de değişime engel olamayacaktır. AKP'li trollerin ve MHP'de değişim olmasın diye ağıt yakan çabaları, Bozdağ ve benzerlerinin müdahaleleri MHP'de değişimi engelleyemeyecektir. MHP'de değişim sadece MHP'lileri değil, Türk milletini heyecanlandırmaktadır. AKP,  MHP den ellerini derhal çekmediğim.
Son Güncelleme: 16.04.2016 00:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.