4 aylık bebeğiyle cezaevine girdi

Hakan ÇELİKBAŞ/SAMSUN, () - SAMSUN'da oturan 34 yaşındaki Keziban Şimşek'in içinde 180 euro ile 580 lira para olan cüzdanını çaldığı iddiasıyla polis tarafından yakalanıp adliyeye sevk edilen 20 yaşındaki Damla Gürbüzer, tutuklanınca...

02 Haziran 2015 Salı 15:58
4 aylık bebeğiyle cezaevine girdi






Hakan ÇELİKBAŞ/SAMSUN, () - SAMSUN'da oturan 34 yaşındaki Keziban Şimşek'in içinde 180 euro ile 580 lira para olan cüzdanını çaldığı iddiasıyla polis tarafından yakalanıp adliyeye sevk edilen 20 yaşındaki Damla Gürbüzer, tutuklanınca 4 aylık bebeği ile cezaeve girdi.
Olay, 3 gün önce İlkadım İlçesi Kale Mahallesi'nde meydana geldi. Hırsızlık suçundan sabıkalı Damla Gürbüzer, bir AVM'deki parfümeri dükkanına müşteri gibi girdi. Gürbüzer iddiaya göre burada bulunan Keziban Şimşek'in omuzunda asılı çantadan içinde 180 euro ile 580 lira para bulunan cüzdanı çalarak kaçtı. Şimşek cüzdanının çalındığını farkedince olay polise bildirildi. Polis işyeri ve çevredeki güvenlik kamerası görüntülerinden şüpheliyi tespit ederek dün yakalayıp gözaltına aldı. Yapılan soruşturma sırasında 2 ayrı hırsızlık olayından daha arandığı ortaya çıktı. Polisteki işlemleri tamamlanan Damla Gürbüzer bugün kucağındaki 4 aylık erkek bebeği M.G. ile birlikte adliyeye sevk edildi. Savcılık ifadesinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen şüpheli tutuklanınca bebeğiyle birlikte cevaevine gönderildi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.