Adanalı Şehit Şırnak'tan memleketine uğurlandı

Beytüşşebap İlçesi'nde dün akşam güvenlik güçleri ile PKK'lılar arasında çıkan çatışmada şehit olan Adanalı Jandarma Uzman Çavuş Ali Çakar için Şırnak'ta cenaze töreni düzenlendi.

25 Eylül 2015 Cuma 18:55
Adanalı Şehit Şırnak'tan memleketine uğurlandı






Adanalı Şehit Şırnak'tan memleketine uğurlandı

Beytüşşebap İlçesi'nde dün akşam güvenlik güçleri ile PKK'lılar arasında çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Ali Çakar için Şırnak'ta cenaze töreni düzenlendi. Saat 16.30'da yapılan törene, Şırnak Vali Yardımcıları Turhan Bedirhanoğlu, Ümit Atalay, 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Abdullah Baysar, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Sami Özturan ile kuvvet komutanları ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.
Törende şehidin özgeçmişi okunmasının ardından Şırnak Müftülüğü vaizlerinden Ali Tahsin tarafından şehit için dua okundu. Törenin ardından şehit Uzman Çavuş Ali Çakar'ın cenazesi helikopterle Şerafettin Elçi Havalimanı'na oradan da askeri uçakla memleketi Adana'ya uğurlandı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.