Alkollü Suriyeli polisi harekete geçirdi

GAZİANTEP’in İslahiye İlçesi’nde, kaldırımda hareketsiz bulunan ve öldüğü düşünülen kişinin aşırı alkol aldığı için sızdığı belirlendi. Suriyeli olduğu saptanan alkollü genç, hastaneye götürüldü. Bugün öğle...

03 Mart 2015 Salı 13:41
Alkollü Suriyeli polisi harekete geçirdi






GAZİANTEP’in İslahiye İlçesi’nde, kaldırımda hareketsiz bulunan ve öldüğü düşünülen kişinin aşırı alkol aldığı için sızdığı belirlendi. Suriyeli olduğu saptanan alkollü genç, hastaneye götürüldü.
Bugün öğle saatlerinde Atatürk Bulvarı üzerinde yürüyenler, kaldırımda hareketsiz yatan bir kişiyi gördü. Seslenme ve dokunmalarına karşın tepki alamayanlar, hareketsiz yatan kişinin öldüğünden kuşkulanarak durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen polisler, yaptığı incelemede yerde yatan kişinin alkollü olduğunu saptadı. Güçlükle uyandırılan ve yapılan incelemede Suriyeli olduğu ve izin alarak kamptan çıktığı saptanan Abdi Haneş, tedavi için ambulansla İslahiye Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.