Amasya'da otogarda uyuşturucu operasyonu, 5 gözaltı

Sinan HARMANCI / AMASYA, () - AMASYA'da polisin yaptığı operasyonda 1.31 gram eroin ve 88.60 gram bonzai ile yakalanan 5 kişi polis tarafından gözaltına alındı.  Amasya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla...

13 Eylül 2015 Pazar 11:03
Amasya'da otogarda uyuşturucu operasyonu, 5 gözaltı






Sinan HARMANCI / AMASYA, () - AMASYA'da polisin yaptığı operasyonda 1.31 gram eroin ve 88.60 gram bonzai ile yakalanan 5 kişi polis tarafından gözaltına alındı. 
Amasya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, 5 kişinin il dışından yolcu olarak bulundukları otobüsle uyuşturucu madde getirip kentte satacakları ihbarını aldı. Bunun üzerine ekipler Merzifon İlçesi Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde beklemeye başladı. Sivil ekipler, söz konusu otobüsün otogara girmesinin ardından baskın gerçekleştirdi. Polis, otobüsten indirdiği M.K., M.A.R.T., E.G., D.D. ve Ş.K.'ya üst araması yaptı. Yapılan aramada Ş.K.'nın üzerinden 1.31 gram eroin, 88.60 gram bonzai ele geçirildi.
Bunun üzerine polis birlikte olan 5 şüpheliyi gözaltına aldı. Olayla ilgili  soruşturmanın sürdüğü belirtildi. 
FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.