Amerikalı turist Türkiye'ye geldiği ilk gün gasp edildi

Zeki GÜNAL/İSTANBUL,() Beyoğlu'nda Amerikalı bir turist kaldığı apart otelde gasp edildi. Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği ekipleri 3 şüpheliden çocuk yaşta olan 1'ini yakaladı, kaçan 2 kişinin de izini sürüyor. Yakalan şüpheli tutuklanıp...

27 Nisan 2015 Pazartesi 13:47
Amerikalı turist Türkiye'ye geldiği ilk gün gasp edildi






Zeki GÜNAL/İSTANBUL,() Beyoğlu'nda Amerikalı bir turist kaldığı apart otelde gasp edildi. Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği ekipleri 3 şüpheliden çocuk yaşta olan 1'ini yakaladı, kaçan 2 kişinin de izini sürüyor. Yakalan şüpheli tutuklanıp cezaevine konuldu.

HAVALİMANI'NDAN TAKSİYLE GELDİ
Olay geçtiğimiz Cumartesi sabahı saat 06:00 sıralarında Beyoğlu Şehit Muhtar Mahallesindeki bir apart otel'de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Amerika'dan İstanbul'a gelen William J.Streng Havalimanından kalacağı otele taksi ile geldi

ÖNCE SOKAKTA, SONRA KALDIĞI OTELDE..
Otelin bulunduğu sokakta taksiden inen turisti 3 kişi takip etmeye başladı. William J.Streng oteline gireceği sırada arkasından yaklaşan bir kişi turistin çantasına almaya çalıştı William J.Streng durumu fark edince saldırgan kaçtı. William J.Streng otele girdikten bir süre sonra 3 kişi otele girip kapıları kontrol etti. William J.Streng'in kaldığı odayı tespit eden zanlılar kapıyı kırarak odaya girdi. Turisti bıçak çekip tehdit eden soyguncular içinde 4 Bin Euro, 3 Bin TL ve şahsi eşyaların olduğu çantayı alıp kaçtı. Kaçan soyguncuların peşinden otel koridoruna kadar çıkan William J.Streng üstünde sadece iç çamaşırı olduğu için dışarıya çıkamadı.

SOYGUNUN HER ANI GÜVENLİK KAMERASINDA
Otelin bulunduğu sokak ve otelin içini gören 2 ayrı güvenlik kamerası, soygunun her anını görüntüledi.

ŞÜPHELİLERDEN 1'İ YAKALANDI
Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından yürütülen çalışma sonucu yakalanan Ş. Ş. yaşı küçük olduğu için Çocuk Büro Amirliğine teslim edildi. Yapılan işlemlerin ardından Adliye'ye sevk edilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. Polis olaya karıştığını belirlediği 2 şüpheliyi yakalamaya çalışıyor.

(FOTOĞRAF)
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.