Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi'nde Eğitime 3 Gün Ara Verildi

ANKARA Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesinde karşıt görüşlü öğrenciler arasında bir süredir devam eden gerginlik nedeniyle eğitime 3 gün ara verildiği bildirildi. Üniversitenin Sıhhiye kampüsündeki fakülte binasına bu sabah...

17 Kasım 2014 Pazartesi 11:59
Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi'nde Eğitime 3 Gün Ara Verildi






ANKARA Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesinde karşıt görüşlü öğrenciler arasında bir süredir devam eden gerginlik nedeniyle eğitime 3 gün ara verildiği bildirildi.
Üniversitenin Sıhhiye kampüsündeki fakülte binasına bu sabah üzerlerini aratmadan girmeye çalışan bir grup öğrenci ile çevik kuvvet polisleri arasında gerginlik yaşandı. Direnen öğrencileri kovalayan Çevik Kuvvet ekipleri, biber gazı sıkarak etkisiz hale getirmek istedi. Bu sırada çıkan arbede sırasında çok sayıda eylemci öğrenci gözaltına alındı. Bunun üzerine bir süredir gerginlik yaşanan fakültede öğretime 3 gün ara verildiği öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.