Ankara'daki Hürriyet Gazetesi matbaasının bulunduğu binaya saldırı

Ümit KOZAN-Tahsin GÜNER/ ANKARA, () - HÜRRİYET Gazetesi'nin İstanbul'daki merkezinden sonra Ankara'da matbaasının bulunduğu Doğan Printing Center (DPC) binasına da saldırı düzenlendi.  Büyük bir araç konvoyu ile DPC önüne...

09 Eylül 2015 Çarşamba 01:58
Ankara'daki Hürriyet Gazetesi matbaasının bulunduğu binaya saldırı






Ümit KOZAN-Tahsin GÜNER/ ANKARA, () - HÜRRİYET Gazetesi'nin İstanbul'daki merkezinden sonra Ankara'da matbaasının bulunduğu Doğan Printing Center (DPC) binasına da saldırı düzenlendi. 
Büyük bir araç konvoyu ile DPC önüne gelen çoğunun yüzleri kapalı olduğu belirtilen grup, Esenboğa Havaalanı yolunu trafiğe kapattı. Araçlardan inen gruptakiler, DPC girişindeki kulübeye ve bariyerlere doğru ilerlediler. Bu sırada bazı eylemciler, kaldırım taşlarını sökerek kulübeyi taşladı. 
Grubun bina içine girmesini önlemek üzere Hürriyet'in özel güvenlik elemanları duruma müdahale etti. Atılan taşlar nedeniyle kulübenin camları hasar gördü, bariyer ve kameralar kırıldı. Gruptakiler, daha sonra bina içine girmeden dağıldı. 
SALDIRI ANLARI GÜVENLİK KAMERASINDA 
Hürriyet Gazetesi’nin Ankara’da matbaasının bulunduğu Doğan Printing Center (DPC) binasına yapılan saldırı güvenlik kameralarına yansıdı. 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.