Annesine kızan genç kız tabanca ile intihara kalkıştı

MARDİN'in Derik İlçesi'nde annesiyle tartışan 21 yaşındaki Tozan O., iddiaya göre babasına ait tabanca ile göğsüne bir el ateş ederek intihara teşebbüs etti. Yaralanan genç kız Mardin Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Derik İlçesi'ne...

14 Ocak 2015 Çarşamba 14:15
Annesine kızan genç kız tabanca ile intihara kalkıştı






MARDİN'in Derik İlçesi'nde annesiyle tartışan 21 yaşındaki Tozan O., iddiaya göre babasına ait tabanca ile göğsüne bir el ateş ederek intihara teşebbüs etti. Yaralanan genç kız Mardin Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.
Derik İlçesi'ne bağlı Pirinçli Köyü'nde bugün sabah saatlerinde, belirlenemeyen bir nedenle iddiaya göre annesiyle tartışan Tozan O., çiftçi olan babasına ait tabanca ile göğsüne bir el ateş ederek intihara teşebbüs etti. Yakınlarının jandarmaya haber vermesi üzerine köye gelen 112 Acil Sağlık ekibi tarafından ilk müdahalesi yapılan genç kız, ambulansla Derik Devlet Hastanesi'ne getirildi. Genç kızın, sedyeyle yoğun bakım servisine götürülürken, "Ölüyorum çabuk" dediği duyuldu. Burada ilk müdahalesi yapılan Tozan O., ambulansla Mardin Devlet Hastanesi'ne sevkedildi.

FOTOĞRAFLI

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.