Arkadaşını öldürüp, polise teslim oldu

FATSA (Ordu), () - ORDU'nun Fatsa İlçesi'nde 22 yaşındaki Ömer K., tartıştığı arkadaşı 29 yaşındaki Hakan Kösebenoğlu'nu bıçaklayarak öldürdükten sonra polise gidip teslim oldu. Olay Ordu'nun Fatsa İlçesi Çöteli Mahallesi'nde...

15 Haziran 2015 Pazartesi 12:23
Arkadaşını öldürüp, polise teslim oldu






FATSA (Ordu), () - ORDU'nun Fatsa İlçesi'nde 22 yaşındaki Ömer K., tartıştığı arkadaşı 29 yaşındaki Hakan Kösebenoğlu'nu bıçaklayarak öldürdükten sonra polise gidip teslim oldu.
Olay Ordu'nun Fatsa İlçesi Çöteli Mahallesi'nde dün akşam meydana geldi. İddiaya göre, otomobil içinde Hakan Kösebenoğlu ve Ömer K. arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Tartışmanın büyümesi üzerine Ömer K., üzerinde bulunan bıçakla Hakan Kösebenoğlu'nu vücudunun çeşitli yerlerinden yaraladı. Daha sonra 112'yi arayarak olay yerine ambulans isteyen Ömer K. yaralı arkadaşını sağlık ekiplerine teslim edip kaçtı. Ağır yaralı halde Fatsa Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Hakan Kösebenoğlu burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtulamadı. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken zanlı Ömer K., bir süre sonra Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek teslim oldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.