Barbaros Şansal krizi: Havalimanı'nda vatandaşlar tepki gösterdi

KKTC'den sınır dışı edilen modacı Barbaros Şansal'ın Türkiye'ye getirilmesi sırasında yolcuların ve havalimanı çalışanlarının sert tepkisiyle karşılaştı. Vatandaşların öfkeli tepkisinden polis Şansal'ı güçlükle korudu.

02 Ocak 2017 Pazartesi 23:16
Barbaros Şansal krizi: Havalimanı'nda vatandaşlar tepki gösterdi






Barbaros Şansal krizi: Havalimanı'nda vatandaşlar tepki gösterdi

Türkiye hakkında sosyal medya üzerinde kullandığı hakaretamiz ifadelerin ardından KKTC’den sınır dışı edilen Barbaros Şansal Türkiye’ye getirildi. Şansal, Atatürk Havalimanı'nda gözaltına alındı.

HAVALİMANI ÇALIŞANLARINDAN SERT TEPKİ

Türkiye hakkında sosyal medya üzerinden hakaretamiz ifadeler kullandıktan sonra KKTC’den sınır dışı edilen ünlü modacı Barbaros Şansal, THY’nin 20.55 seferi ile İstanbul’a gönderildi.



Uçağın inmesinin ardından polis ekipleri uçağa geçerek Şansal’ı gözaltına aldı. Uçaktan indirileceği sırada Şansal’a çevredeki yolcular ile havalimanının yer hizmetlileri görevlileri tepki gösterdi.

Kısa süre arbede yaşanmasının ardından polis ekipleri gözaltına aldıkları Şansal’ı havalimanının E kapısından çıkararak emniyete götürdü.
Bu arada ünlü modacı Şansal'a yolculuk sırasında uçaktaki vatandaşların da tepki gösterdiği öğrenildi.

Barbaros Şansal'ın paylaşımlarından dolayı imza toplayan yüzlerce vatandaş, modacı hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

Barbaros Şansal'a, 11 Mayıs 2015 tarihinde, Lefkoşa Ercan Havalimanında üzerinde uyuşturucu ile yakalanmaktan bir ay hapis cezası verilmişti.

 
Son Güncelleme: 03.01.2017 01:40
Anahtar Kelimeler:
Barbaros Şansal
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.