Beylikdüzü'nde mafya hesaplaşması, 1 ölü var

İstanbul Beylikdüzü'nde meydana gelen silahı çatışmanın mefya hesaplaşması olduğu ortaya çıktı.

20 Eylül 2023 Çarşamba 23:38
Beylikdüzü'nde mafya hesaplaşması, 1 ölü var






Beylikdüzü'nde mafya hesaplaşması, 1 ölü var


İstanbul Beylikdüzü'nde mafya hesaplaşması yaşandı. Dün akşam geç saatlerde bir araca silahlı saldırı düzenlendi, bir kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.Ölen kişinin emekli polis olduğu ortaya çıktı. Yaralılardan biri de 2020'de Antalya'da suikast sonucu öldürülen 'Lotu Quli' lakaplı Azerbaycanlı mafya lideri Nadir Salifov'un yeğeni Magamet Kurbanovi...Saldırganların aracından suikast silahları çıktı.

Olay, Beylikdüzü Kavaklı Mahallesi, Kocatepe Caddesinde saat 22.30 sıralarında meydana geldi. İçinde 2020 yılında Antalya'da suikast sonucu öldürülen 'Lotu Quli' lakaplı Nadir Salifov'un yeğeni Magamet Kurbanovi, emekli polis memuru Yılmaz Demir, Mehmet Acerman ve Gürcistan uyruklu İsrafil Orujov'un bulunduğu otomobile silahlı saldırı düzenlendi.

Saldırıda emekli polis memuru Yılmaz Demir hayatını kaybetti. Magamet Kurbanovi ile birlikte diğer iki kişi yaralanırken 19 merminin isabet ettiği araç yol levhasına çarparak durabildi. Kaza sonrası saldırganlar otomobilin ilerisine gidip durarak uzaktan bir süre daha araçtakilere ateş etmeye devam etti. Şüpheliler daha sonra olay yerinden ayrıldı.

Olay yerine gelen çok sayıda polis ekibi geniş güvenlik önlemleri alırken sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahalesini olay yerinde yaptıktan sonra hastaneye kaldırıldı.

Olay yerinde hayatını kaybeden emekli polis memuru Yılmaz Demir'in cenazesi ise Adli Tıp Morgu'na götürüldü.

TERK EDİLEN ARAÇTAN SUİKAST SİLAHLARI ÇIKTI

Olayın ardından konuyla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı. Saldırıyı düzenleyenlerin Özbekistan uyruklu bir çetenin üyeleri tarafından gerçekleştirildiği ihtimali üzerinde duran polis ekipleri, olaydan saatler sonra saldırıda kullanılan aracı terk edilmiş olarak bulundu.


Araçta yapılan aramalarda 2 tabanca ile 2 suikast silahı ele geçirildi. Şüphelilerin bırakıp kaçtığı otomobil incelenmek üzere çekici ile emniyete ait otoparka çekilirken, polis saldırganların yakalanması için çalışmalarına devam ediyor.

Anahtar Kelimeler:
MafyaBeylikdüzü
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.