Bursa'da PKK operasyonu 15 tutuklama var

Bursa'da, terör örgütü PKK'ya yönelik soruşturma kapsamında, yapılan operasyonda gözaltına alınan ve dün adliyeye sevk edilen 15 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

11 Kasım 2016 Cuma 11:01
Bursa'da PKK operasyonu 15 tutuklama var






Bursa'da PKK operasyonu 15 tutuklama var

Son Dakika Bursa, Bursa'da, terör örgütü PKK'ya yönelik soruşturma kapsamında, yapılan operasyonda gözaltına alınan ve dün adliyeye sevk edilen 15 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, bu sabah 8 kişi daha adliyeye sevk edildi.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, terör örgütü PKK'ya yönelik soruşturma kapsamında, geçtiğimiz günlerde yaptığı operasyonda gözaltına alınan ve aralarında DBP ve HDP yöneticileri ve üyelerinin de bulunduğu 29 kişiden 15'i dün çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan 8 şüpheli de bugün adliyeye sevk edildi. Adliyeye giriş sırasında slogan atan şüphelileri polis engelledi. Diğer 6 kişinin emniyette sorgulamaları devam ediyor.
 


 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.