Çam ağacına kendini astı

Doğuş Esat BERME/MARMARİS (Muğla), () - MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde, bilinmeyen bir nedenle bunalıma giren 30 yaşındaki Çağlar Tozok, çam ağacına kendini asarak intihar etti. İlçede taksi şoförlüğü yapan evli  bir çocuk babası...

03 Mart 2015 Salı 13:14
Çam ağacına kendini astı






Doğuş Esat BERME/MARMARİS (Muğla), () - MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde, bilinmeyen bir nedenle bunalıma giren 30 yaşındaki Çağlar Tozok, çam ağacına kendini asarak intihar etti.
İlçede taksi şoförlüğü yapan evli  bir çocuk babası Çağlar Tozok, Beldibi Seki Mahallesi'ndeki ormanlık alanda kendini iple çam ağacına astı. Sabah bölgeden geçerken ağaçta asılı ceset görenler durumu jandarmaya bildirdi. İhbar üzerine ormanlık alana gelen jandarmanın yaptığı incelemenin ardından Tozok'un cesedi, otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Tozok'un intihar nedeninin araştırıldığı belirtildi. Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.

FOTOĞRAFLI
 

 


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.