Diş hekimine maganda saldırısı; Sırasını kaçırdı saldırdı

Hastanede sırasını kaçıran maganda, yakınlarını da çağırarak hastaneyi bastı. Manisa'da meydana gelen olayda diş hekimi Çağrı Şimşek'i yaralayarak kaçtı.

13 Şubat 2018 Salı 17:56
Diş hekimine maganda saldırısı; Sırasını kaçırdı saldırdı






Diş hekimine maganda saldırısı; Sırasını kaçırdı saldırdı


Hastananelerde sağlık çalışanlarına yönelik şiddete bir yenisi daha eklendi. Hastanede sırasını kaçıran E.H. ile eşi T.H. Doktor Çağrı Şimşek'e hakaret ederek ayrıldı. Daha sonra beraberinde yakınları ile gelen magandalar doktora klinikte saldırdı.

Diş hekimi Çağrı Şimşek, geçen salı günü muayene için gelen ancak sırasını kaçıran hastası E.H'nin eşi T.H ile tartıştı. Diş hekimi hastanın yakınları tarafından darp edildi

Manisa'da bir diş hekimi, hasta yakınları tarafından darp edildiği iddiasıyla şikayette bulundu.

İddiaya göre, Manisa Ağız ve Diş Sağlığı Hastalıkları Hastanesi'nde görevli diş hekimi Çağrı Şimşek, geçen salı günü muayene için gelen ancak sırasını kaçıran hastası E.H'nin eşi T.H ile tartıştı. Hastaneden ayrılan T.H, daha sonra beraberinde geldiği kişi ile diş hekimi Şimşek'e saldırdı.

Kıyafeti yırtılan ve yüzü ile boynunda darp izi oluşan Şimşek, darp raporu alarak T.H. ile kimliği öğrenilemeyen yakını hakkında şikayetçi oldu. Şikayet üzerine olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öte yandan Yunusemre Sağlık Sen Başkanı İsmail Karip ve bir grup sendika üyesi, hastane önünde basın açıklaması yaparak saldırıyı kınadı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.