Diyarbakır'da utanç verici olay; 11 yaşındaki kız doğum yaptı

Henüz 11 yaşında. Karın ağrısı şikayeti ile doktora getirilen küçük kız çocuğunun 37 haftalık hamile olduğu ortaya çıktı. Talihsiz kız sezeryanla doğum yaparken aile üyeleri sorgulanıyor.

07 Aralık 2016 Çarşamba 15:32
Diyarbakır'da utanç verici olay; 11 yaşındaki kız doğum yaptı






Diyarbakır'da utanç verici olay; 11 yaşındaki kız doğum yaptı

Diyarbakır'da henüz 11 yaşındaki küçük kız çocuğunun hamile olduğu ortaya çıktı. Karın ağrısı şikayeti ile doktora getirilen G. adlı kız çocuğunun 37 haftalık hamile olduğu belirlendi. Utanç verici olayın ardından polis aile bireylerini sorguya aldı.

ÇINAR'DA OLAYI DUYANLAR ŞOKE OLDU

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde cinsel istismara uğrayan 11 yaşındaki bir kız çocuğunun, karın ağrısı şikayetiyle gittiği hastanede hamile olduğu ortaya çıktı. Kız çocuğu sezaryenle doğum yaparken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Olay, Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde yaşandı. İddiaya göre, cinsel istismara uğrayan 11 yaşındaki G., karın ağrısının olduğunu söylediği annesiyle birlikte, yaklaşık 2 hafta önce, Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesine bağlı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinin acil bölümüne geldi. Burada G.'yi muayene eden doktor, çocuğun hamile olduğundan şüphelenerek, tahlil istedi. Yapılan tahliller sonucunda G.'nin 37 haftalık hamile olduğu ortaya çıktı. Bunun üzerine hemen ameliyata alınan G., sezaryenle doğum yaptı.

Doğumun ardından bir süre müşahede altında tutulan G. ve bebek, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından koruma altına alındı. Olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatılırken, polis, aile bireylerinin ifadelerine başvurdu. Soruşturma sürüyor.
Son Güncelleme: 07.12.2016 20:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
GÜL 2016-12-08 13:48:27

böyle yapanlarin Allah belasini versi̇i̇i̇nnn

Misafir Avatar
zeynep sayan 2016-12-10 18:01:12

Allah öyle pisliklerin belasını versin onlarında anneleri kız kardeşleri var öyle şeyler onların başına gelse hoşlarina gider mi vicdanlari rahat mıdır böyle şerefsizlerin onları Allahın adaletine teslim ediyorum

Beğenmedim! (0)