Doğalgaz kokusu yurdu boşalttırdı

MANİSA'nın Turgutlu İlçesi'nde, Türkiye genelinde yaşanan elektrik kesintisinin ardından elektriklerin gelmesiyle doğalgaz kombilerini açan vatandaşlar, gaz kaçağı şüphesiyle panik yaşadı. Özel bir öğrenci yurdunda ise öğrenciler gaz...

31 Mart 2015 Salı 21:46
Doğalgaz kokusu yurdu boşalttırdı






MANİSA'nın Turgutlu İlçesi'nde, Türkiye genelinde yaşanan elektrik kesintisinin ardından elektriklerin gelmesiyle doğalgaz kombilerini açan vatandaşlar, gaz kaçağı şüphesiyle panik yaşadı. Özel bir öğrenci yurdunda ise öğrenciler gaz kokusu nedeniyle yurdu boşalttı.
Türkiye genelinde gün boyu yaşanan elektrik kesintisin Turgutlu'da sona ermesinden sonra doğalgaz kombilerini açan vatandaşlar yoğun gaz kokusu gelmesi üzerine durumu yetkililere bildirdi. Herhangi bir sıkıntının olmadığı belirten yetkililer vatandaşları panik yapmamaları konusunda uyardı. Kız öğrencilerin kaldığı özel bir yurtta ise aynı sorunun yaşanması üzerine öğrenciler yurdu boşalttı. Gaz kokusundan etkilendiklerini belirten iki öğrenci ise sağlık ekipleri tarafından ambulansla Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan öğrencilerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.