Esenler'de popalı tüfekle yol kestiler, 1 ölü 1 ağır yaralı

İstanbul Esenler'de ellerinde pompalı tüfeklerle yol kesen saldırganlar dehşet saçtı. Bir otomobilde bulunanları ağır yaralayan saldırganlar olay yerinden kaçarak izini kaybettirdi.

08 Kasım 2016 Salı 01:40
Esenler'de popalı tüfekle yol kestiler, 1 ölü  1 ağır yaralı






Esenler'de popalı tüfekle yol kestiler, 1 ölü 1 ağır yaralı var


Son Dakika Haberleri, Esenler'de ellerinde pompalı tüfeklerle yol kesen saldırganların açtığı yaylım ateşi sonucu iki kişi ağır yaralandı. Polis olayın ardından bölgede geniş çaplı arama başlatırken, saldırının nedeni hakkında bilgi alanımadı.

YOLU KESİP YAYLIM ATEŞİ AÇTILAR

 Esenler, Turgut Reis Mahallesi Şehit Ali Karahan Caddesi'de saat 22.45 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre kimliği henüz belirlenemeyen kişiler 59 NL 613 plakalı otomobille 34 TN 191 otomobilinin önünü kesti. Otomobilinden inen saldırganlar pompalı tüfekle ateş açtı. Önü kesilen otomobildeki Seçkin Çetin ve Murat Yüksel yaralandı. Saldırganlar olay yerinden yaya olarak kaçtı.

Çevreden olayı gören vatandaşlar hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından yaralılardan Seçkin Çetin Bağcılar'daki özel bir hastaneye, Murat Yüksel ise Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

Durumları ağır olan yaralılardan Özel yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken, Yüksel'in tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Polis olay ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.
Son Güncelleme: 08.11.2016 06:25
Anahtar Kelimeler:
Son Dakika Haberleri
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.