Esenyurt'ta silahlar konuştu, 3 kardeş öldürüldü

senyurt'ta akraba oldukları öğrenilen bir inşaat şirketinin sahipleri arasında kavga çıktı. Silahların kullanıldığı kavgada 3 kardeş öldü, 1 kardeş de ağır yaralandı.

10 Mart 2015 Salı 16:04
Esenyurt'ta silahlar konuştu, 3 kardeş öldürüldü






Esenyurt'ta silahlar konuştu, 3 kardeş öldürüldü

Esenyurt'ta akraba oldukları öğrenilen bir inşaat şirketinin sahipleri arasında kavga çıktı. Silahların kullanıldığı kavgada 3 kardeş öldü, 1 kardeş de ağır yaralandı.

Olay Saadetdere Mahallesi 66. Sokak üzerinde saat 12.00 sıralarında meydana geldi. Kuzen olan inşaat şirketi sahipleri arasında "alacak verecek meselesi" nedeniyle çıktığı iddia edilen tartışmada silahlar çekildi.

Kuzenleri ile ortak olarak inşa ettikleri bina önünde çıkan kavgada Hatip, Dinçer, Ferhat, Fettah Teker kardeşler ağır yaralandı. Ferhat Teker olay yerinde can verirken, Hatip, Dinçer ve Fettah Teker ambulanslarla çevre hastaneye sevk edildi. Hatip ve Dinçer Teker de kaldırıldıkları özel bir hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Fettah Teker'in ise hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Ölenlerin kuzenleri oldukları öğrenilen S.N., T.N., S.N. ve T.N. ise yaya olarak olay yerinden kaçtı. Polis ekiplerinin kaçan şüphelileri arama çalışmaları devam ederken, olay yerinde 4 silah bulundu. Ferhat Teker'in cesedi ise olay yerindeki çalışmaların ardından cenaze aracına konarak Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olay yeri inceleme ekipleri olay yerinde titiz bir çalışma gerçekleştirirken, polis geniş çaplı soruşturma başlattı. DHA

Son Güncelleme: 10.03.2015 16:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.