Eskişehir'de bıçak, kazma ve kürekli kavga: 5 yaralı

ESKİŞEHİR'de daha önce aralarında husumet bulunan 2 grup arasında çıkan döner bıçaklı, kazma ve kürekli kavgada 5 kişi yaralandı. Olay öğle saatlerinde Kurtuluş Mahallesi Vatan Caddesi'nde meydana geldi. Aralarında husumet bulunan S.U.,...

25 Ağustos 2015 Salı 17:22
Eskişehir'de bıçak, kazma ve kürekli kavga: 5 yaralı






ESKİŞEHİR'de daha önce aralarında husumet bulunan 2 grup arasında çıkan döner bıçaklı, kazma ve kürekli kavgada 5 kişi yaralandı.
Olay öğle saatlerinde Kurtuluş Mahallesi Vatan Caddesi'nde meydana geldi. Aralarında husumet bulunan S.U., B.O., M.C., T.Y. ile A.O., S.D., F.D. arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Taraflar birbirlerine bıçak, döner bıçağı, demir çubuk, kazma ve küreklerle girdi. Kavgayı ayırmaya çalışan M.S. adlı kadın ile S.U., B.O., S.D. ve F.D. çeşitli yerlerinden bıçak, kazma ve küreklerle yaralandı.
Yaralı 5 kişi ambulanslarla Devlet Hastanesi ile Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis 3 kişiyi gözaltına aldı, olayla ilgili soruşturmanın sürüyor.

FOTOĞRAFLI 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.