Eskişehir'de silalı saldırı, iki kardeşten biri öldü

ESKİŞEHİR'in Mahmudiye ilçesinde üniversite öğrencisi Tayfur Yenigün ile ağabeyi Turan Yenigün, aralarında husumet bulanan Paşa Ç.'nin silahlı saldırısına uğradı. Tayfur Yenigün götürüldüğü hastanede...

09 Ekim 2014 Perşembe 00:57
Eskişehir'de silalı saldırı, iki kardeşten biri öldü






Eskişehir'de silalı saldırı, iki kardeşten biri öldü

MAHMUDİYE,(Eskişehir),() - ESKİŞEHİR'in Mahmudiye ilçesinde üniversite öğrencisi Tayfur Yenigün ile ağabeyi Turan Yenigün, aralarında husumet bulanan Paşa Ç.'nin silahlı saldırısına uğradı. Tayfur Yenigün götürüldüğü hastanede kurtarılamazken, ağır yaralanan ağabeyi tedaviye alındı.
Olay, akşam saatlerinde Mahmudiye ilçesi Eskişehir Caddesi'nde meydana geldi. İlçede hırdavatçılık yapan Turan Yenigün ile bayram için gelen İzmir 9 Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi öğrencisi olan kardeşi Tayfur Yenigün kamyonetle evlerine giderken önlerini minibüsle kesildi. İddiaya göre 2 kardeş aralarında husumet bulunan Paşa Ç.'nin silahlı saldırısına uğradı. Aynı ilçede hırdavatçılık yaptıkları belirtilen Paşa Ç. ile yanında bulunan akrabası T.Ç. aynı minibüsle olay yerinden kaçtı.
Kafasından yaralanan Tayfur Yenigün ile vücuduna 4 kurşun isabet eden ağabeyi Turan Yenigün ambulansla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi'ne kaldırıldı. Tayfur Yenigün hastanede doktorların çabasına rağmen kurtarılamadı. Tedaviye alınan Turan Yenigün'ün ise sağlık durumunun ağır olduğu belirtildi. Polis, olayın zanlısı olduğu iddiasıyla Paşa Ç. ile T.Ç.'nin yakalanması için çalışma başlattı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.