EVİNDE BIÇAKLANARAK ÖLDÜRÜLDÜ

GAZİANTEP’te kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, 65 yaşındaki Gülhan Kaygın'ı bıçakla öldürüp ziynet eşyalarını çaldı. Olay, dün gece geç saatlerde merkez Şahinbey İlçesi'nin Turan Emeksiz Mahallesi’nde meydana...

01 Ocak 2015 Perşembe 09:06
EVİNDE BIÇAKLANARAK ÖLDÜRÜLDÜ






EVİNDE BIÇAKLANARAK ÖLDÜRÜLDÜ


GAZİANTEP’te kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, 65 yaşındaki Gülhan Kaygın'ı bıçakla öldürüp ziynet eşyalarını çaldı.
Olay, dün gece geç saatlerde merkez Şahinbey İlçesi'nin Turan Emeksiz Mahallesi’nde meydana geldi. Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, girdikleri evde yatalak eşi Mehmet Kaygın ile birlikte yaşayan Gülhan Kaygın'ı bıçakla öldürüp evdeki ziynet eşyalarını çaldı. Telefonla aradıkları Gülhan Kaygın'a ulaşamayan yakınları, polisi arayarak yardım istedi. İhbar üzerine eve gelen polisler, çilingir yardımıyla girdikleri evde Gülhan Kaygın'ı kanlar içerisinde hareketsiz buldu. Çağrılan sağlık görevlileri tarafından öldüğü belirlenen Gülhan Kaygın'ın cesedi, otopsi için Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.
Evde inceleme yapan polisler, bir miktar ziynet eşyasının çalındığını belirledi. Polis, Kaygın’ın öldüren kişi ya da kişilerin kimliklerinin belirlenerek yakalanması için çalışma başlattı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.