Gaziantep'te şiddetli patlama: Çok sayıda ambulans o bölgede

Gaziantep gece yarısı şiddetli patlama sesi ile sarsıldı. Bombalı saldırı sonrası Karataş'a çok sayıda ambulans ve helikopter sevk edildib

25 Kasım 2016 Cuma 23:29
Gaziantep'te şiddetli patlama: Çok sayıda ambulans o bölgede







Gaziantep'te şiddetli patlama: Çok sayıda ambulans o bölgede

Gaziantep gece yarısı şiddetli patlama sesi ile sarsıldı. Patlamanın ardından çok sayıda helikopterin de havalandığı Gaziantep Karataş'ta polis ve özel harekat birlikleri en üst düzeyde alarma geçirildi


Gaziantep'te 35-40 dakika kadar önce büyük bir patlama sesi duyulduğu bildiriliyor. Patlamanın nedenine ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı. 

Gaziantep'in merkez Karataş ve Alleben Göleti civarında patlama sesi duyulması üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin konuyla ilgili "Gaziantep'teki patlama iddiasıyla ilgili doğrulanmış herhangi bir bilgi bulunmamakta. En doğru açıklama ilgili resmi makamlarca yapılacak" ifadelerini kullandı.
Son Güncelleme: 26.11.2016 00:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.