Gölbaşı'nda teröre tepki konvoyu

Mehmet DEMİR/ GÖLBAŞI,(Ankara),() - YAŞANAN terör olayları nedeniyle Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde toplanan 500 araç sürücüsü teröre karşı tepki göstermek için konvoy yaptı. Grup önce Gölbaşı’nda bulunan Özel Hareket...

08 Eylül 2015 Salı 23:53
Gölbaşı'nda teröre tepki konvoyu






Mehmet DEMİR/ GÖLBAŞI,(Ankara),() - YAŞANAN terör olayları nedeniyle Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde toplanan 500 araç sürücüsü teröre karşı tepki göstermek için konvoy yaptı. Grup önce Gölbaşı’nda bulunan Özel Hareket Daire Başkanlığı’nda ve İlçe Jandarma Komutanlığı önünde İstiklal Marşı söyleyip olaysız dağıldı.
Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde toplanan 500 araç sürücüsü, teröre karşı tepki göstermek için konvoy yaptı. Gölbaşı Kaymakamlığı önünde toplanan grup, yaşlısı genci ellerinde bayraklar ile Gölbaşı sokaklarında gezerek teröre tepki sloganları attılar. Grup araçları ile birlikte önce Gölbaşı Özel Kuvvetler Komutanlığına, ardından da İlçe Jandarma Komutanlığına gitti. Grup gittikleri yerlerde İstiklal Marşı söyleyip, şehitler ölmez vatan bölünmez sloganı attı. Grup daha sonra olaysız şekilde dağıldı. Polis ekipleri de taşkınlıklara karşı grubu takibe aldı.

FOTOĞRAFLI 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.