Gölcük'te banka soyguncusu müşterileri rehin aldı

Gölcük'de Halk Bankası'nı soymaya kalkan ardından da çalışanları ve bazı müşterileri rehin alan şahsın tek kişi olduğu kesinleşti... Yenigölcük.com rehin tutulan bankada yaralananların da görüntülerini yayınladı..

13 Kasım 2015 Cuma 18:53
Gölcük'te banka soyguncusu müşterileri rehin aldı






Gölcük'te banka soyguncusu müşterileri rehin aldı

Gölcük'de Halk Bankası'nı soymaya kalkan ardından da çalışanları ve bazı müşterileri rehin alan şahsın tek kişi olduğu kesinleşti...

Olay sırasında bankada 14 kişinin bulunduğu, 10 kişinin camdan atlayarak kurtulduğu öğrenilirken, halen 2 kişinin zanlının elinde rehine olarak bulunduğu, 2 bbanka personelinin ise kendilerini odaya kilitledikleri öne sürüldü...

Halk Bankası çevresinde polis yoğun güvenlik önlemi alırken, keskin nişancılar da olası bir operasyın için yerleştirildi.  Operasyon için emir beklenirken polisler çelik yeleklerini giydi...Banka içinde ve dışında gergin bekleyiş sürüyor... Bu arada soygun girişimi sırasında bankanın camlarını kırarak dışarı kaçan bazı kişiler yaralandı.
Polis soygun girişiminin yaşandığı caddeyi yaya ve araç trafiğine tamamen kapattı. KAYNAK; yenigolcuk.com

SOYGUN HABERİNİN İLK HALİ

Kocaeli'nin Gölcük İlçesi'nde bir banka şubesine soygun yapmak için giren üzerinde çarşaf bulunan kişi, elindeki tabancayla tehditler yağdırarak, çalışanları rehin aldı.

Üzerinde çarşaf bulunan kişi, saat 17.00 sıralarında banka şubesine girdikten sonra tabancasını çekti. Büyük panik yaşanırken, soygun girişimcisi, banka çalışanlarını bir odaya kilitledi. Hemen harekte geçen polis ekipleri bankanın etrafında geniş güvenlik önlemleri aldı. 112 Acil ve itfaiye ekipleri de olay yerine yönlendirilirken, polis içeriden çıkan bir kişiden bankaya giren kişi hakkında bilgi aldı. Polis caddeyi ulaşıma kapatarak herkesi uzaklaştırdı.

Son Güncelleme: 13.11.2015 19:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.