Hatay'da Kobani'ye Destek Eyleminde 12 Gözaltı

HATAY'ın merkez ilçesi Antakya'da Kobani'ye destek ve IŞİD'ı protesto eyleminde 12 kişi gözaltına alındı. Saray Caddesi'nde toplanan ve kendilerine 'Gençlik Komitesi' olarak adlandıran grup, aşırı dinci terör örgütü IŞİD'in Kobani'ye...

09 Ekim 2014 Perşembe 17:27
Hatay'da Kobani'ye Destek Eyleminde 12 Gözaltı






HATAY'ın merkez ilçesi Antakya'da Kobani'ye destek ve IŞİD'ı protesto eyleminde 12 kişi gözaltına alındı.
Saray Caddesi'nde toplanan ve kendilerine 'Gençlik Komitesi' olarak adlandıran grup, aşırı dinci terör örgütü IŞİD'in Kobani'ye yönelik saldırılarını protesto etmeye başladı. Basın açıklaması yapmak isteyen eylemciler, bölgede güvenlik önlemi alan polislerle tartıştı. Polis amirleri, Hatay Valiliği'nin basın açıklaması yapılmayacak yerler arasında Saray Caddesi'nin de yer aldığını belirtip, grubun dağılmasını istedi. Ancak eylemciler, dağılmamakta direndi. Bunun üzerine polis ekipleri müdahale edip, eylemcileri karga tulumba gözaltına aldı. Yakalanan 12 kişi, polis arabalarına bindirilip, götürüldü.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.