İstanbul Tuzla'da trafik magandası kadın öğretmenlere dehşeti yaşattı

Okuldan çıkıp evine giden 4 kadın öğretmenin içinde bulunduğu otomobil bir trafik magandasının tacizine uğradı. Neye uğradığını şaşıran 4 kadın öğretmen, yanında eşi olduğu halde tehditler savuran sürücünün tacizinden güçlükle kurtuldu.

01 Kasım 2016 Salı 04:07
İstanbul Tuzla'da trafik magandası kadın öğretmenlere dehşeti yaşattı






Maganda yol kesti, 4 kadın öğretmeni taciz etti...

Yolda terör havası estiren trafik magandası, yanında eşi olduğu halde içinde kadın öğretmenlerin bulunduğu araca iddiaya göre kaster çarptı. Aracın içinde bulunan kadınları ölümle burun buruna getiren ve kaza yaptırmak için yolda sıkıştıran maganda bununla da yetinmedi, sürücü Oya G.'nin olayları kaydettiğini görünce hakaret ve küfürlere başvurdu. Yanında bulunan eşinin bile sakinleştiremedeği trafik magandasının kullandığı araç bir askeri personelin üzerine çıktı. Halen polis tarafından aranan magandanın hakaret ve tehditlerinin kaydedildiği görüntüler ise sosyal medyada büyük tepkiye neden oldu.

Youtube'de Canan Ekinci hesabı tarafından yayına konulan görüntüler için "Bu videoyu ilk defa seyredeceksiniz. Hikayeler hep aynı ama film farklı. Bu videoyu UTANARAK yayınlıyorum. Başkaları utanmalıyken ben utanıyorum. Bu gün istanbul da yine bir trafik canavarı, içinde kadınların olduğu aracın yolunu kesip araca maddi hasar ve araçtakilere hakaret ve tehdit etmiştir. Ayrıca saldırıda bulunmuştur. Aracta ki kadın ögretmenler de kapılarını kitlemek suretiyle kurtulmustur. KADINA YAPILAN ŞİDDETE SESSİZ KALMAYIN LÜTFEN..." denildi.

OKULDAN ÇIKIP EVLERİNE GİDİYORDU

İstanbul’da bir trafik magandası, okuldan çıkan 4 kadın öğretmene kâbus dolu anlar yaşattı. İddiaya göre öğretmenlerin içinde bulunduğu aracı taciz eden bir kişi görüntü alındığını fark edince, küfürler edip tehditler savurdu, ardından da otomobile çarptı. Öğretmenler o anları cep telefonuyla kaydetti.Olay, 28 Ekim günü Tuzla’da meydana geldi. Tuzla Polis Merkezi’ne 3 kadın arkadaşıyla giden İngilizce öğretmeni Funda S., sürücüden şikâyetçi oldu. Funda S., olayı şöyle anlattı: “Saat 12.30 sıralarında arkadaşım Oya G., Tuğba K. ve Betül B. ile birlikte D-100 Karayolu’ndan İçmeler Köprüsü’ne dönüş yaptık. 35 AD... plakalı aracın sürücüsü yanımızdan geçerken ‘Öküz müsünüz ne biçim kullanıyorsunuz aracı’ diyerek otomobili kullanan arkadaşım Oya G.’ye bağırdı. Daha sonra önümüzde zikzaklar yaparak bizi tehlikeye attı.

‘TELEFONU ALMAYA ÇALIŞTI’

Ben olayları cep telefonumla görüntülemeye başladım. Bunu gören şahıs cadde üzerinde yolumuzu kesti. Elimdeki telefonu almaya çalıştı. Telefonu alamayınca yüksek sesle ‘O karı araçtan inecek’ diyerek herkesin içinde bağırmaya başladı. Bana ağır küfürler ederek aracı tekmeledi. İnsanlar araya girdi. Biz olay yerinden ayrılınca arkamızdan gelerek bilerek ve kasten aracımıza çarptı.”Otomobilin plakasının askeri bir personel üzerine kayıtlı olduğu öğrenilirken şüphelinin polis tarafından arandığı bildirildi.

KAYNAK: HABERTÜRK
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.