Jandarmadan Tarihi Eser Operasyonu

Mehmet ÇELİKTEN/ MANAVGAT (Antalya), () - ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'ne bağlı Yeniköy Mahallesi'nde özel bir çiftliğe operasyon yapan jandarma ekipleri, Roma dönemine ait kartal heykeli ve 26 bronz sikke ele geçirdi. Antalya ve Manavgat...

27 Eylül 2014 Cumartesi 10:14
Jandarmadan Tarihi Eser Operasyonu






Mehmet ÇELİKTEN/ MANAVGAT (Antalya), () - ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'ne bağlı Yeniköy Mahallesi'nde özel bir çiftliğe operasyon yapan jandarma ekipleri, Roma dönemine ait kartal heykeli ve 26 bronz sikke ele geçirdi.
Antalya ve Manavgat Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, Manavgat'ın Yeniköy Mahallesi'nde özel bir çiftliğe operasyon düzenledi. Çiftlikte yapılan aramada Roma dönemine ait 45 santim yükseklik ve 45 kilogram ağırlığında kartal heykeli ile değişik ebatlarda Helenistik döneme ait 26 bronz sikke ele geçirildi. Olayla ilgili 35 yaşındaki S.K. jandarma tarafından gözaltına alınırken, soruşturma sürüyor. Tarihi eserlerin ise soruşturma tamamlandıktan sonra Side Müzesi'ne teslim edileceği belirtildi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.