Kansızlar: Kanserli çocuklar için toplanan paraları çalıyorlardı

ATATÜRK Havalimanı Dış Hatlar Terminali gidiş katı pasaport kontrol noktası önünde bulunan çeşitli kurumlara ait yardım kutularından birisi olan Kanserli Çocuklar Umut Vakfı’na ait yardım kutusunun içindeki...

23 Şubat 2015 Pazartesi 13:26
Kansızlar: Kanserli çocuklar için toplanan paraları çalıyorlardı






Kansızlar: Kanserli çocuklara yardım paralarını çalarken yakalandılar

Faik KAPTAN/İSTANBUL,() ATATÜRK Havalimanı Dış Hatlar Terminali gidiş katı pasaport kontrol noktası önünde bulunan çeşitli kurumlara ait yardım kutularından birisi olan Kanserli Çocuklar Umut Vakfı’na ait yardım kutusunun içindeki paraları çalmaya teşebbüs eden 2 kişi yakalandı.


Atatürk Havalimanı Şube Müdürlüğü'nden konuyla ilgili olarak şu açıklama yapıldı:

“22.02.2015 tarihinde Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş katında bulunan Kanserli Çocuklar Umut Vakfı’na ait yardım kutusunda meydana gelen hırsızlık teşebbüsü ile ilgili olarak A.A.K. (30) ve Ü.D. (23) isimli erkek şahıslar yakalanmıştır. 22.02.2015 tarihinde adli makamlara sevk edilen şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir.”


(FOTOĞRAF)

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.