Kendisine iş vermeyen belediye önünde kendini benzinle yaktı

Cezaevi'nden denetimli serbestlikle çıkan M.B. adlı şahıs, iş bulmak umuduyla gittiği belediyeden olumlu cevap alamayınca kendini ateşe vererek yaktı.

29 Ocak 2018 Pazartesi 23:35
Kendisine iş vermeyen belediye önünde kendini benzinle yaktı






Kendisine iş vermeyen belediye önünde kendini benzinle yaktı

Balıkesir'de cezaevinden denetimli serbestlikle çıkan M.B., Altıeylül ve Karaesi belediyeleri önüne gidip iş istedi. İşçi alımlarının durdurulduğu cevabını alan M. B. belediye önünde üzerine benzin döküp kendini ateşe verdi
Son Dakika Balıkesir; Balıkesir'de cezaevinden denetimli serbestlikle çıkan ve borçları olduğu belirtilen M. B., aynı binada hizmet veren Altıeylül ve Karesi belediyeleri önüne gidip iş istedi.

Habertürk Haber Merkezi'nden Mahmut Acaröz'ün aktardığı bilgilere göre, her iki belediyeden de taşerona kadro verilmesi nedeniyle Nisan 2018'e kadar işçi alımlarının durdurulduğu cevabını alan M. B. belediye önünde üzerine benzin döküp kendini ateşe verdi. B. çevredeki vatandaşlar ve itfaiye görevlilerince söndürülüp ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.