Konya'da Zabıtaya Kızan Esnaf Kepenk Kapattı

Hasan DÖNMEZ/ KONYA, () - KONYA'da Bedesten Çarşısı esnafı, iş yerleri önünde bulunan tezgahların ve malzemelerin zabıta ekipleri tarafından kaldırım işgali gerekçesiyle kaldırılmasına tepki göstermek için kepenk kapattı. Konya...

20 Ekim 2014 Pazartesi 16:23
Konya'da Zabıtaya Kızan Esnaf Kepenk Kapattı






Hasan DÖNMEZ/ KONYA, () - KONYA'da Bedesten Çarşısı esnafı, iş yerleri önünde bulunan tezgahların ve malzemelerin zabıta ekipleri tarafından kaldırım işgali gerekçesiyle kaldırılmasına tepki göstermek için kepenk kapattı.
Konya Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri yeni restore edilen Bedesten Çarşısı’nda bulunan işyerleri önündeki tezgahları ve malzemeleri, kaldırımı işgal ettiği gerekçesiyle önceki gece kaldırdı. Sabah iş yerlerini açmak için çarşıya gelen esnaf, tezgahlarının yerinde olmadığını gördü. Zabıta ekiplerinin kaldırdığını öğrenen esnaf durumu Konya Valisi Muammer Erol’a aktardı. Zabıta ekiplerinin tezgahları götürmesine kızan bazı esnaf da iş yerlerinin kepenklerini kapatarak eylem yaptı. Esnaf bir süre sonra yeniden kepenklerini açıp çalışmaya devam etti.

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.