Mandalina şenliğinin yapıldığı fabrikada esrarengiz yangın

Mandalina fabrikası cayır cayır yandı. Her yıl geleneksel olarak Seferihisar'da düzenlenen Mandalina Şenliği'nin yapıldığı fabrikada akşam saatlerinde yangın çıktı.

20 Kasım 2016 Pazar 20:13
Mandalina şenliğinin yapıldığı fabrikada esrarengiz yangın






Mandalina şenliğinin yapıldığı fabrikada esrarengiz yangın


Her yıl geleneksel olarak Seferihisar'da düzenlenen Mandalina Şenliği'nin yapıldığı fabrikada akşam saatlerinde yangın çıktı.



İzmir'in Seferihisar İlçesi'nde bulunan bir mandalina fabrikasında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. 17. Seferihisar Mandalina Şenliği'nin yapıldığı gün çıkan yangında can kaybı yaşanmazken, fabrikada maddi hasar oluştu.
Yangın, Ulamış Mahallesi yakınlarındaki bir mandalina fabrikasında bugün saat 18.30 sıralarında çıktı.


17. Seferihisar Mandalina Şenliği'nin düzenlendiği gün henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangını görenler, durumu itfaiye ve jandarmaya bildirdi. İhbar üzerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Alevler, itfaiyenin yaklaşık 2 saatlik çalışmasının ardından söndürüldü. Yangında can kaybı yaşanmazken, fabrikada maddi hasar oluştu. Yangınla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

 
Son Güncelleme: 20.11.2016 21:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.