Muavin, hırsızı suçüstü yakaladı

ANTALYA'da denize giden otobüs şoförlerinin araçlarından hırsızlık yapmak istediği öne sürülen 36 yaşındaki V.T., muavin İsa Şahin tarafından yakalandı. Olay, bugün saat 15.30 sıralarında Konyaaltı İlçesi Kuşkavağı...

19 Temmuz 2015 Pazar 17:29
Muavin, hırsızı suçüstü yakaladı






ANTALYA'da denize giden otobüs şoförlerinin araçlarından hırsızlık yapmak istediği öne sürülen 36 yaşındaki V.T., muavin İsa Şahin tarafından yakalandı.
Olay, bugün saat 15.30 sıralarında Konyaaltı İlçesi Kuşkavağı Mahallesi'nde meydana geldi. Bir otobüs firmasının çalışanları serinlemek için Konyaaltı sahiline gitti. Bu sırada onları izleyen V.T., 2 otobüse girerek çalışanların cep telefonunu ve paralarını aldı. Araçtan çıkarak kaçmaya hazırlanan V.T., otobüse meyve suyu almaya gelen muavin İsa Şahin tarafından fark edildi. V.T. kaçmaya başlayınca İsa Şahin kovalamaya başladı. Bir sokak ilerde şüpheliyi  yakalayan Şahin, hemen polisi arayarak durumu bildirdi. Olay yerine gelen polisler V.T.'yi gözaltına aldı. V.T.'nin üzerinde otobüsten aldığı 1000 TL çıkarken, polis şüphelinin kaçarken etrafa attığı cep telefonlarını bulmak için çalışma başlattı.
Şahin, "Serinlemek için denize gitmiştik. Ben arkadaşlar denizdeyken meyve suyu almak için otobüse geldim. Tam o esnada otobüsten birinin indiğini fark ettim. Önce durdurdum. Kaçmaya başlayınca kovaladım. Yakalayınca hemen polise haber verdim" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.