O Hakim Yalova'da yakanlandı. 

Şike ve Oda Tv davalarının hakimi firari Mehmet Ekinci Yalova’da yakalandı.

27 Ocak 2017 Cuma 13:23
O Hakim Yalova'da yakanlandı. 






O Hakim Yalova'da yakanlandı. 
Şike ve Oda Tv davalarının görüldüğü 16. Ağır ceza Mahkemesi'nin eski başkanı hakim firari Mehmet Ekinci Yalova’da yakalandı.Mehmet Ekinci hakkında FETÖ  üyeliğinden yakalama kararı bulunuyordu.
  Şike davasına 2011 yılının Aralık ayında 36 yaşındayken atanan Mehmet Ekinci,Şike ve Oda Tv soruşturması sırasında nöbetçi hakimken tutuklamaların çoğunu yapmasıyla adını duyurmuştu.
 FETÖ/PDY soruşturması kapsamında aranan ‘Futbolda şike’ ve ‘Odatv’ davalarının eski hakimi Mehmet Ekinci, gözaltına alındıktan sonra Yalova Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Mehmet Ekinci eşinin yakınlarına ait gizlendiği evde yakalandı. Ekinci bir anda karşısında polisleri görünce, “Ben hakimim avukatımı istiyorum” dedi. Gözaltına alınan Ekinci’nin evde bulunan bilgisayarına el konuldu. Arkadaşları ile yakınlarının üzerine kayıtlı olan telefonlar ile konuştuğu tespit edilen Ekinci’nin ifadesinden sonra kendisine yardım ve yataklık ettiği öne sürülen bazı kişilerin de gözaltına alınabileceği belirtildi.

 
Son Güncelleme: 27.01.2017 15:24
Anahtar Kelimeler:
ŞİkeOda TvMehmet Ekinci
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.