Öğrencilerden 5 lira gasp eden iki arkadaş tutuklandı

Hümeyra PARDELİ/ERZURUM, () - ERZURUM'da 4 ortaokul öğrencisinden bıçak zoru ile 5 lira alan 16 yaşındaki C.K. ile 17 yaşındaki E.T. 'birden fazla kişi tarafından birlikte yağma' suçundan tutuklandı. Olay, geçen 2 Haziran günü merkez...

10 Haziran 2015 Çarşamba 11:20
Öğrencilerden 5 lira gasp eden iki arkadaş tutuklandı






Hümeyra PARDELİ/ERZURUM, () - ERZURUM'da 4 ortaokul öğrencisinden bıçak zoru ile 5 lira alan 16 yaşındaki C.K. ile 17 yaşındaki E.T. 'birden fazla kişi tarafından birlikte yağma' suçundan tutuklandı.
Olay, geçen 2 Haziran günü merkez Yakutiye ilçesine bağlı Kırmacı Mahallesi'nde meydana geldi. Mahallenin bir sokağında oturan C.K. ile E.T., yanlarından geçen E.C.E., A.P., Ö.F.T. ve R.A.'dan 1 lira vermelerini istedi. Ortaokulda okuyan 4 öğrencinin paraları olmadığını söylemesi üzerine C.K. ve E.T. bıçak çekti. Bıçaktan korkan çocuklar ceplerinde olan parayı C.K. ve E.T.'ye verdi.
Daha sonra çocukların şikayeti üzerine C.K. ve E.T. yakalanarak gözaltına alındı. Emniyet ve savcılıktaki sorgularının ardından 2'nci Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edilen iki arkadaş, yaptıklarından pişman olduğunu söyledi. Aç oldukları için para istediklerini iddia eden C.E. ve E.T., "Sokakta otururken yanımızdan 4 kişi geçti. Paramız yoktu ve karnımız açtı. Bu nedenle 1 lira istedik. Onlar da olmadığını söyleyince yanımızdaki bıçağı gösterdik. Bunun üzerine ceplerindeki tüm parayı bize verdiler. Yanımızda bulunan çakıyı da attık. İhtiyacımız olduğundan istedik, pişmanız" dediler.
İki arkadaş çıkarıldıkları mahkemece 'birden fazla kişi tarafından yağma' suçundan tutuklanarak Erzurum E Tipi cezaevine gönderildi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.