PKK'lılar Mardin'de karakola saldırdı

Nezir GÜNEŞ/ MARDİN, () - MARDİN'in Dargeçit İlçesi'nde PKK'lılar Bostanlı Jandarma Karakolu'na roketatar ve uzun namlulu silahlarla ateş edildi. Askerlerin de karşılık vermesiyle çıkan çatışmada ölen ya da yaralanan olmadı. Mardin'in...

15 Ağustos 2015 Cumartesi 21:59
PKK'lılar Mardin'de karakola saldırdı






Nezir GÜNEŞ/ MARDİN, () - MARDİN'in Dargeçit İlçesi'nde PKK'lılar Bostanlı Jandarma Karakolu'na roketatar ve uzun namlulu silahlarla ateş edildi. Askerlerin de karşılık vermesiyle çıkan çatışmada ölen ya da yaralanan olmadı.
Mardin'in dargeçit İlçesi kırsal kesiminde bulunan Bostanlı Jandarma Karakolu'na akşam saatlerinde bir grup PKK'lı tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla ateş edildi. Karakoldaki askerlerin anında karşılık vermesiyle bir süre çatışma yaşandı. Çatışmanın ardından ormanlık alana kaçan PKK'lıları etkisiz hale getirmek için geniş çaplı operasyon başlatıldı.   

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.