Sahibini tüfekle vurdukları kuyumcuyu soydular

Metin Faruk TAMER/GAZİANTEP, () - GAZİANTEP’te, yüzleri maskeyle gizlenmiş 4 kişi, girdikleri kuyumcuda işyeri sahibini tüfekle vurup, altınları alarak kaçtı. Olay, öğleden sonra Belkıs Mahallesi’nde meydana geldi. 19...

14 Eylül 2015 Pazartesi 15:42
Sahibini tüfekle vurdukları kuyumcuyu soydular






Metin Faruk TAMER/GAZİANTEP, () - GAZİANTEP’te, yüzleri maskeyle gizlenmiş 4 kişi, girdikleri kuyumcuda işyeri sahibini tüfekle vurup, altınları alarak kaçtı.
Olay, öğleden sonra Belkıs Mahallesi’nde meydana geldi. 19 Nolu Cadde üzerindeki kuyumcuya gelen yüzleri maskeli 4 kişi, ellerindeki pompalı tüfeği işyeri sahibi Şahin Demir’e (26) doğrultarak, altınları uzattıkları poşete doldurmasını istedi. İddiaya göre, Şahin Demir altınları doldururken bir yandan da maskeli soyguncularla tartışmaya başladı. Tartışma sırasında elinde pompalı tüfek bulunan ismi öğrenilemeyen şüpheli Demir’e ateş etti. Yaralanan Demir yere yığılırken, şüpheliler ise poşetteki altınları alıp, hızla olay yerinden uzaklaştı.
Göğsüne isabet eden saçmalarla yaralanan kuyumcu Şahin Demir ise silah sesini duyanların çağırdığı ambulansla Şehitkamil Devlet Hastanesi’ne götürülerek tedaviye alındı.
Olay yerine gelen polis ekipleri ise kuyumcuda inceleme yapıp, işyeri ve çevresindeki güvenlik kameralarının görüntülerini incelemeye aldı. Polis, görgü tanıklarının verdiği eşkal bilgileri doğrultusunda bölgede şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.