Sevgilisi İle Birlikte Kocasını Öldürdü

Yedisu İlçesi'ne bağlı Elmalı Köyü Yazpınar Mezrası'nda yaşayan 3 çocuk babası ve kanser hastası olduğu belirtilen Cevdet Kürmuğ, 8 Nisan günü ortadan kayboldu.

14 Nisan 2015 Salı 18:21
Sevgilisi İle Birlikte Kocasını Öldürdü






 

Sevgilisi İle Birlikte Kocasını Öldürdü

Yedisu İlçesi'ne bağlı Elmalı Köyü Yazpınar Mezrası'nda yaşayan 3 çocuk babası ve kanser hastası olduğu belirtilen Cevdet Kürmuğ, 8 Nisan günü ortadan kayboldu. Kürmuğ'un eşi 
B. K jandarmaya başvurarak eşinin kaybolduğunu bildirdi. Cevdet Kürmuğ'un bulunması amacıyla jandarma ve köylüler arama çalışması başlattı. Arama çalışmalarının Jandarma tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Cevdet Kürmuğ'un eşi B.K ile sevgilisi olduğu belirtilen Veli Y. cinayet şüphelisi olarak gözaltına alındı. İki şüpheli çıkarıldıkları mahkemece cinayeti birlikte işledikleri iddiasıyla tutuklandı.

6'ıncı gününde, Peri Suyu kıyısında Cevdet Kürmuğ'un çırılçıplak başı ezilerek öldürülmüş cesedi bulundu.

EVDE KAN İZİNE RASTLANINCA

Soruşturma başlatan jandarma ekipleri, Kürmuğ'un evinde yapılan aramalar sırasında kan izlerine rastladı. Bunun üzerine gözaltına alınan Cevdet Kürmuğ'un eşi B.K, karakola götürülerek sorgulandı. K'nin verdiği ifadeler üzerine, sevgilisi olduğu ve cinayeti birlikte işledikleri iddiasıyla Veli Y. de gözaltına alındı. 

Jandarma sorgulamaları tamamlanan B.K ile Veli Y., güvenlik gerekçesiyle Karlıova Adliyesi'ne getirildi. Savcılıkta ifade veren şüpheliler sevk edildikleri nöbetçi mahkemece tutuklanarak Bingöl Cezaevi'ne gönderildi.

Son Güncelleme: 14.04.2015 18:22
Anahtar Kelimeler:
Cinayet
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.